NIEUWS UIT AMSTERDAM ZUID

Wij brengen graag activiteiten, initiatieven en belangrijk nieuws onder uw aandacht, die zorgen voor meer onderlinge burenhulp en contact tussen bewoners in Amsterdam Zuid.

 

25 juni: Buurtvoorstelling Pulp Fashion!

Kom zondag 25 juni om 15.00 of 19.00 uur naar de gratis buurtvoorstelling Pulp Fashion van Stichting Stadstoneel op het Dora Tamanaplein, nabij Cinetol. Misschien is het zelfs een leuk uitstapje om samen met je client te doen?

Tijdens een vermakelijke voorstelling over afval, misbruik en circulair denken wordt u meegenomen in een rollercoaster waarin mode en recycling een gevecht met elkaar aangaan. Een spannende en theatrale verdieping in Pulp en Fashion dus!

De buurtacteurs van Stadstoneel maken voor hun voorstelling gebruik van oude kleding, textiel, (plastic) boodschappentassen, verpakkingsmateriaal, vuilniszakken, kapotte paraplu’s, fietsenbanden, kranten, blikjes, doppen, eierdozen, etc. Door te lijmen, nieten, naaien (al dan niet met de naaimachine), timmeren, knopen, tapen etc. werden de imposante kostuums voor Pulp Fashion gemaakt. De kostuums worden uiteindelijk ook nog tentoongesteld in het Huis van de Wijk.
Alles is in het werk gesteld om op 22 juni klaar te zijn voor de generale repetitie van Pulp Fashion die met mooi weer vanaf 19.00 uur op het Dora Tamanaplein zal plaatsvinden.
Zonder vrijwilligers kunnen zij niet buitenspelen. Om Pulp Fashion op het Dora Tamanaplein voor het publiek van buurtgenoten te spelen zijn vele handen nodig. Vind je het leuk het decor van Pulp Fashion op te bouwen en af te breken, te helpen met technische klussen, gastvrouw/heer te zijn, of te helpen bij de catering van de buurtacteurs en het inschenken van drankjes na afloop?
Meld je dan aan als vrijwilliger via email en wordt deel van de Stadstoneel-gemeenschap!
Meer informatie over de activiteiten van Stadstoneel kunt u vinden op dewww.stadstoneel.com
pulp fashion