Ons Team

Het team van Voor Elkaar in Zuid bestaat deels uit professionals en deels uit vrijwilligers. Er zijn twee coördinatoren, twee front office medewerkers en één vrijwilligerscoördinator. De andere medewerkers zijn vrijwillige front office medewerkers die de matches maken en waar Voor Elkaar in Zuid op draait. In totaal bestaat Voor Elkaar in Zuid uit 25 medewerkers, waarvan een deel ook de contactpersonen zijn voor BUUV Amsterdam Zuid. Een hecht en toegewijd team, waar we enorm trots op zijn!

Naast veel gezelligheid op ons kantoor in het Huis van de Wijk de Pijp, wordt er ook hard gewerkt; we hebben een PR-expert in ons midden, er worden mooie verhalen geschreven en sommige front office medewerkers vinden het ook leuk om klusjes bij mensen thuis te doen of komen op regelmatige basis bij een cliënt thuis om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken.

Er is ook regelmatig een borrel of teamuitje, en eens per kwartaal is er een bijeenkomst voor alle vrijwilligers ‘in de wijk’, met voorafgaand een informatie-uurtje over een specifiek thema (bijvoorbeeld GGZ, verslaving, eenzaamheid of dementie). Tijdens deze borrels is het erg leuk om de vrijwilligers die bij onze cliënten te komen live te zien, in plaats van (na het intakegesprek) alleen contact via de telefoon, app of mail. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Via dit formulier kan je je direct aanmelden, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.